top of page

Vi leverer

Vi leverer

Vi leverer alt innen design og kommunikasjon. I tillegg til kompetansen vi har inhouse, samarbeider vi tett med freelancere som fotografer, utviklere og programmerere og leverer deg akkurat den pakken du trenger 

Illustrasjon og design

Illustrasjon og design

En del av pakka som gjør at du fremstår visuelt sterkt er logo og illustrasjoner som passer din bedrift perfekt. For å komme dit betyr det ofte at man er nødt til dykke litt dypt og gjøre noen store tanker før det visuelle skapes. Vi hjelper gjerne med hele prosessen - også de store tankene. Du bestemmer selv hvor stort vi gjør dette. Noen trenger bare noe enkelt, andre ønsker full pakke. Vi tilpasser oss dine behov.

Illustrasjon og design

Innholdsproduksjon og materiell

Innholdsproduksjon og materiell

Vi leverer alt fra tradisjonelle trykksaker til film. Lurer du på om vi kan hjelpe deg så kan vi mest sannsynlig det. Vi utvikler og designer alt av markedsmateriell

som brosjyrer, visittkort, bannere, plakater og profileringsprodukter.

I tillegg jobber vi med innholdsproduksjon til bl.a sosiale medier, film og nyhetsartikler. Ønsker du å bli mer synlig men du har ikke tid - det har vi. Vi kan legge opp ukentlig publiseringsplan for sosiale medier som du kan følge eller vi kan gjøre jobben for deg. 

Markedsmateriell

Nettside

Nettside

Vi har laget mange nettsider, men ikke din! Er du ute etter en enkel landingsside eller en mer omfattende nettside med mange undersider, nettbutikk osv - vi fikser! Vi tilpasser oss og lager siden slik at den gjenspeiler deg og dine behov og blir helt unik - akkurat som deg og din bedrift.

Legend.png
Nettside

Interiør | Styling

Interiør | Styling

Det er ikke alltid det er så mye som skal til for at forandringen skal bli stor. Vi hjelper deg med de gode løsningene i små eller store prosjekter. Vi har hjulpet mange hjemme med å finne bedre løsninger for bedre flyt. Vi elsker å bidra til et mer funksjonelt og gjennomtenkt hjem, kontor osv. Du velger selv omfanget av hva vi skal hjelpe deg med. Velg pakken som passer ditt behov.

Interiør og styling
Digital markedsførig og målretting

Digital markedsføring og målretting

Digital markedsføring og målretting

Vi har sertifisering innen:

meta-certified-media-buying-professional.png
meta-certified-media-planning-professional.png
bottom of page