Vi i Frostrøyk
Vi i Frostrøyk

Vi ønsker å bidra til å spre god design og få frem ditt budskap og ditt firma på best mulig måte.

Blant kundene våre finner du både lokale og nasjonale selskaper. Firmaet er etablert på ønsket om å gjøre verden litt vakrere og klarere – og vi er glad for utfordringer! Ta kontakt om du lurer på om vi kan hjelpe ditt firma.

IMG_0503.jpeg
SARAH ENGAN JOHANSEN

Daglig leder, idé & design 

Designer og idéskaper med bakgrunn blant annet som designer og kommunikasjons-rådgiver i Forsvaret, idéskaper i reklamebyrå, samt markeds-koordinator hos Frost Utvikling. 
Forutenom grafisk design, spesialist på idé, tekst og konseptutvikling.

>
IMG_0502.jpeg
SOLVEIG
GRIMSBØ THAULE

Design & interiør

Produktdesigner og interiørarkitekt med bakgrunn fra blant annet Formfin Møbler. Solveig er en meget habil grafisk designer og har øye for trender og stiler. Hun er fremoverlent og leverer idéer og helhetlig grafisk- og interiørdesign med stødig hånd.

>
Odin_edited_edited_edited_edited.jpg
ODIN
ANTONSEN

Illustrasjon & design

Illustratør med bachelor i medieproduksjon. Han leverer grafikk og illustrasjoner av høy kvalitet, er glad i utfordringer og brenner for god design og ny teknologi.

>
IMG_2719.jpg
SIGVE LUNDSAUNET

Grafisk & interaksjon

Grafisk designer og i ferd med å ta en mastergrad i interaksjonsdesign. Han kan karakteriseres som altmuligmann og potet, men det er trykksaker som plakater, magasiner og brosjyrer som er hans spesialitet.

>
Kundene våre mener
"Byen vår Gjøvik er svært godt fornøyd både med samarbeid, gjennomføringen av de forskjellige prosjektene og kvaliteten på arbeidet som Frostrøyk leverer"

Line Kildal, Daglig leder Byen vår Gjøvik

Kontakt oss -
for en hyggelig prat
Kontakt oss -
for en hyggelig prat

Sarah: 41 23 56 33

Solveig: 41 21 31 36

Besøks- og postadresse:

Storgata 10, 2815 Gjøvik

DSC_4365.jpg