top of page
Vi i Frostrøyk
Vi i Frostrøyk

Vi ønsker å bidra til å spre god design og få frem ditt budskap og ditt firma på best mulig måte.

Blant kundene våre finner du både lokale og nasjonale selskaper. Firmaet er etablert på ønsket om å gjøre verden litt vakrere og klarere – og vi er glad for utfordringer! Ta kontakt om du lurer på om vi kan hjelpe ditt firma.

DSC07544-web.jpg
SARAH
ENGAN JOHANSEN

Daglig leder, idé & design 

Designer og idéskaper med bakgrunn blant annet som designer og kommunikasjons-rådgiver i Forsvaret, idéskaper i reklamebyrå, samt markeds-koordinator hos Frost Utvikling. 
Forutenom grafisk design, spesialist på idé, tekst og konseptutvikling.

>
DSC07552-web.jpg
SOLVEIG
GRIMSBØ THAULE

Design & interiør

Produktdesigner og interiørarkitekt med bakgrunn fra blant annet Formfin Møbler. Solveig er en meget habil grafisk designer og har øye for trender og stiler. Hun er fremoverlent og leverer idéer og helhetlig grafisk- og interiørdesign med stødig hånd.

>
DSC07618-web.jpg
BODIL IRENE
BLAARUD

Grafisk design

Grafisk designer med erfaring fra reklamebyrå som Scootr, Ferskvann og TRY. De siste årene har hun jobbet i Thermo-Floor med grafisk materiell og digitale medier. Bodil er en formsterk, engasjert og hyggelig designer. Bodil elsker å finne løsninger og skape helhet.

>
DSC07706-web.jpg
Kundene våre mener
"Byen vår Gjøvik er svært godt fornøyd både med samarbeid, gjennomføringen av de forskjellige prosjektene og kvaliteten på arbeidet som Frostrøyk leverer"

Line Kildal, Daglig leder Byen vår Gjøvik

Kontakt oss -
for en hyggelig prat
Kontakt oss -
for en hyggelig prat

Sarah: 41 23 56 33

Solveig: 41 21 31 36

Besøks- og postadresse:

Storgata 10, 2815 Gjøvik

DSC07622-web.jpg
Kontakt oss
bottom of page