• Frostrøyk

Hvordan fungerer Markedssjef til leie?


Frostrøyk er i full sving med Markedssjef til leie-konseptet. To dager i uken er vi innleid hos Mustad. Nysgjerrig på hvordan vi jobber med konseptet? Følg på!

Fast kontordag hos Mustad

Hver tirsdag møter vi opp klokken åtte hos Mustad. Her tar vi tak i forefallende oppgaver, har møter om nye idéer og nye konsepter eller kjører korrekturrunder på jobber som skal produseres.

Mustad fikk en ny visuell profil i år og selskapet har blant annet mye gammelt materiell som må justeres til nytt og oppdatert utseende. Selskapet har også endret seg organisatorisk, så deler av jobben har vært å lage en ny visuell profil for Mustad Commercial – den delen av bedriften som selger kroker til fiskeribransjen.

Interiøret – også en del av helhetsinntrykket

Da bedriften har vokst har de nylig flyttet inn i nye lokaler. Litt av jobben vår har i høst vært å implementere den visuelle profilen til Mustad, også i interiøret, slik at kontorene ikke ser ut som en trist sykehusgang. Farger har vært testet og skisser blitt laget. Vi gleder oss til ferdig resultat.

En dag på eget kontor

Den andre dagen i uken vi jobber for Mustad, sitter vi på eget kontor i Gjøvik sentrum. Denne dagen fylles stort sett med oppgaver vi "henter" den dagen vi sitter hos Mustad.

Mustad er en stor Norsk bedrift med mye historie, solide produkter og kontorer i hele verden. Vi er glade for å få jobbe med både folkene og produktene i konsernet. Vi gleder oss til fortsettelsen - i mellomtiden, sjekk nettsiden her: mustad-fishing.com


Besøks-/postadresse:

Storgata 10, 2815 Gjøvik

Fakturaadresse:

E-post: frostroyk@mottak.rcas.no

Post: Frostrøyk AS

c/o Regnskapsconsult AS

Postboks 47

2801 Gjøvik

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2017 by Frostrøyk